Formule W Wrattenpen is alleen geschikt voor gebruik op gewone wratten en voetwratten. Een gewone wrat is een harde, eeltachtige vergroeiing van de opperhuid in de vorm van een bloemkoolvormig (klein) knobbeltje. Meestal treft u ze aan op handen en voeten. Voetwratten zijn hetzelfde als normale wratten, maar treft u enkel aan op de voetzool.
Formule W Wrattenpen is een nieuwe methode voor de behandeling en het verwijderen van gewone wratten (verruca vulgaris en verruca plantaris) op handen en voeten door middel van een penapplicator met een sterk geconcentreerde gel. Deze gel stimuleert de celvernieuwing, waardoor de huid vervelt. Op die manier zal nieuwe gezonde huid gevormd worden en zal de wrat krimpen en verdwijnen.
Formule W Wrattenpen is uitvoerig getest op de werkzaamheid.
De nieuwe Formule W Wrattenpen bevat een hoog percentage Trichloorazijnzuur (TCA-zuur), dat ervoor zorgt dat de normale en verhoornde opperhuid loslaat op een pijnloze wijze. Door het handige draaimechanisme heeft u met 1 druppel de juiste dosering. Door het fijne kwastje is de vloeistof nauwkeurig aan te brengen. Na ruim 1 week gebruik is de wrat verdwenen. (afhankelijk van de grootte van de wrat.)

  • Kindvriendelijk, door pijnloze werking.
  • Onzichtbare werking, doordat de huid niet wit wordt.
  • Snel en effectief resultaat door hoge concentratie trichloorazijnzuur.
  • De huid herstelt snel, doordat diepere huidlagen niet beschadigd worden.
  • Geen huidbeschadiging/ geen littekens.

Behandelwijze
1.) Breng d.m.v. het kwastje 1 druppel Formule W Wrattenpen aan op de te behandelen wrat
2.) Herhaal deze behandeling gedurende 4 dagen, 2x per dag
3.) De bovenste laagjes van de wrat laten op een pijnloze wijze los
4.) Daarna is de lederhuid gestimuleerd tot de aanmaak van nieuwe huidcellen
5.) Na 4 behandeldagen en 4 rustdagen is de huid hersteld en is de wrat verdwenen. (afhankelijk van de grootte van de wrat)

Consumentenprijs: € 9,58
Inhoud: pen 1,5 ml
Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.