Voetschimmel (Tinea Pedis) is een door een schimmel veroorzaakte infectie van de huid. De meest voorkomende klachten zijn roodheid, schilfering en jeuk van de aangedane huid. De schimmel, die voetschimmel veroorzaakt, verspreidt zich gemakkelijk in vochtige ruimtes.
De kans op besmetting is dan ook het grootst in bijvoorbeeld openbare zwembaden en gemeenschappelijke douches. De infectie kan zich beperken tot alleen de huid tussen de tenen. Dit wordt ook wel zwemmerseczeem genoemd ondanks dat dit geen eczeem is.
Formule W Voetschimmelpen bestrijdt de infectie en schimmels en geeft de huid direct een goede bescherming zonder de gezonde flora aan te tasten. Formule W Voetschimmelpen is een medisch hulpmiddel voor de effectieve behandeling van voetschimmel door middel van een penapplicator met een gepatenteerde anti-schimmelcrème. De crème bevordert celvernieuwing en wondgenezing. Na de eerste week zullen symptomen zoals roodheid en jeuk wegtrekken. Een nieuwe gezonde huid verschijnt.

  • Bestrijdt voetschimmel
  • Zichtbaar resultaat na 1 week
  • Doseert zuinig en precies
  • Voor kleine oppervlakken en tussen de tenen
  • Hygiënisch en handig in gebruik
  • Werkt preventief

Behandelwijze
1) De pen kan eenvoudig tussen de tenen worden gebruikt zonder de aangetaste huid aan te raken. Gebruik de Formule W Voetschimmelpen twee keer per dag gedurende vier weken.
2) Zelfs als klachten verdwenen zijn, moet u de behandelperiode afmaken om herinfectie te voorkomen. Indien de voetschimmel na de eerste behandelperiode nog niet (geheel) verdwenen is, herhaal dan de behandeling.

Consumentenprijs: € 14,95
Inhoud: pen 4 ml
Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.